Skladové kontejnery sloužily primárně ke skladování a lodní přepravě. Materiály, které jsou k jejich výrobě použité, jsou přizpůsobeny těžkým povětrnostním podmínkám; a právě tyto vlastnosti využívá mnoho lidí a firem k mnoha různým účelům.

Události a festivaly

Kontejnery se staly oblíbeným prvkem pro vytváření dočasných prostorů na událostech a festivalech. Můžete je pronajmout a upravit na dočasný bar, prodejní stánek, informační centrum nebo šatnu. Kontejnery jsou robustní, bezpečné a snadno přenosné, což z nich činí vynikající volbu pro dočasné struktury.

Upravené kontejnery do mnoha variant objevíte například na webu alfacontainer.cz, kromě toho můžete také využít pronájem oplocení a pronájem mobilních toalet.

Na stavbách využívají pronájem kontejnerů běžně

Ve stavebnictví je celkem běžné, že zhotovitelé využívají pronájem kontejnerů. Kontejnery jsou používané pro uskladnění materiálu, nářadí a strojů. Vše je chráněné před nepříznivým počasí, ale také před zloději a zvěří.

Některé upravené kontejnery mohou sloužit jako zázemí pro pracovníky na stavbách, například šatny.

Skladování dokumentů nebo zboží

Mnoho společností využívá pronájem kontejnerů ke skladování zboží, spisů a dokumentů. Pronájem skladů je zbytečně drahý. Pokud má organizace prostor pro kontejnery, je pronájem kontejnerů levnější a efektivnější investicí.

Umělecké projekty

Kontejnery se staly populárními mezi umělci a designéry pro vytváření originálních a inovativních prostorů pro umělecké instalace. Můžete si pronajmout kontejnery a upravit je na výstavní galerie, ateliéry, divadelní scény nebo veřejné umělecké prostory. Fantazii se meze nekladou.

Na webu alfacontainer.cz lze domluvit i speciální úpravy kontejnerů, dle vašich přání a preferencí.

Similar Posts